Senaste inläggen

Av Ulrika Holst - Lördag 15 juli 17:55

Det är trots allt semester så Zoia och jag vilar några dagar. Nu när hon inte ska premieras känner jag ingen panik. Både hon och jag tar oss en välförtjänt vila ett par dagar.
Gick in i ridhuset för att trick träna lite, men Zoia var trött och var inte på hugget alls, FÖRRÄN jag ställde fram pallen. Som hon älskar den där pallen! Hon kan nog stå på den hur länge som helst...

Vi invigde badet också, men vissa uppskattar det mer än jag....

ANNONS
Av Ulrika Holst - Fredag 14 juli 00:17

Veckan har fortsatt i samma spår. Jag och Felicia har jobbat stenhårt med premieringen. Hon är så duktig!

Har lyckats komma ut och sprungit ett par gånger denna veckan, men idag var det tungt. Hoppas morgondagens runda känns bättre.

Har varit lite off ett par dagar nu så Zoia har fått vila några dagar. Har kommit till vissa tråkiga insikter som jag har blundat lite för. Det är oerhört mycket med premieringen och jag tycker att det är väldigt roligt, annars skulle jag inte göra det, men jag inser tyvärr att jag kommer mycket väl ihåg vad jag sa efter Strömsholm: det går inte att premiera sin häst samtidigt som man är med och anordnar premieringen. Dessutom är Zoia inte tillräckligt smal heller, så efter MYCKET velande har jag nu till 95% bestämt mig för att Zoia får stanna hemma och ha det bra i hagen istället för att behöva åka med en sönderstressad mamma som inte kommer kunna njuta och tillbringa så mycket tid med henne i Mjölby. Tråkigt, då jag gärna ridit i jubileumet, men måste tänka på Zoias och mitt eget bästa i första hand och just nu är det helt rätt beslut.

Hoppas bara Mamsen, Felicia och Therese vill följa med mig till Mjölby även om inte Zoia är med!???

ANNONS
Av Ulrika Holst - Tisdag 11 juli 21:54

Här får man inte ligga på latsidan heller.. Upp i morse och hämtade Felicia och for iväg och handlade jordgubbar. Vi skulel göra smulpaj. Vi stannade till på ett ställe till och som tack för all hjälp fick Felicia ett par skitsnygga ridbyxor av Johan. Väldigt praktiskt med beige till ett barn i stallet, men men är det jag som kommer tvätta dem???   

 

Vi hämtade även ut täcket som Folksam har sponsrat med till premieringen! Hur snyggt som helst!!!

 

Vi har även jobbat med 25-års jubileumet på premieringen och sen for vi till Enköping för att hämta upp föreningens saker. Herregud, hela V90 var överfylld med saker så det blev en inventering när vi kom hem. For ut till stallet tog in hästarna vid 20:00 och det var helt ljuvligt ute. Zoia fick vila idag och vi borstade och manikyrade henne bara.

När vi kom hem därifrån stack jag och Johan ut och sprang. Herregud, idag var det tungt, men tiden blev ändå bättre denna gång. Himla roligt. NU förtjänar Holst att sätta sig i soffan och glo på TV.

Av Ulrika Holst - Måndag 10 juli 22:06

Imorse var hovis hos Zoia och sen försäljningen av Camaron och sen eftermiddag var det dags för Kicki träning. Såå himla roligt att vi fick till en bonus-träning och som vi levererade!!! Varmt som sjutton i ridhuset men Zoia var verkligen smällfin och det var som att sitta på smör!!! Satan i gatan vad nöjd jag var med min älskade vän!!!

Av Ulrika Holst - Måndag 10 juli 22:03

Jaha, vissa avsked är svårare än andra och idag var det lite halvsvårt måste jag erkänna. Det kom en familj från Norrköping och tittade på Camaron och han bestämde sig för att den svarta/orangea faran ska få flytta till Norrköping. Fast jag vet att det är rätt beslut och jag har funderat ganska länge så föll det en tår när muskelmaskinen mullrade iväg nerför gatan. Hoppas han gör den nya familjen lycklig nu.

Nu är det dags för nästa bilannonser. Johan ska sälja sin -69 Camaro också. Detta är helt nytt för oss för hittills har vi inhandlat något nytt innan det gamla objektet är sålt så nu äntligen gör vi allt i rätt ordning.

Får många frågor varför och vad tanken är och jag ska ge er lite förhandsinfo... Vi ska bara ha EN sommarbil hädanefter och Johan var först inne på nya Mustangen och jag nya Corvetten (C7) men med lite stötande och blötande lutar det just nu åt en ny Camaro. MEN, det svänger fort här så det skulle inte förvåna mig om det blir en -59 Impala... haha.... Dock hoppas jag att det inte blir förrän till våren om jag ska vara helt ärlig.

Så, ingen leksak kvar längre, tomt på garageuppfarten, MEN jag har min älskade svarta pärla Zoia kvar och det är huvudsaken...

Av Ulrika Holst - Söndag 9 juli 23:11

Fredagen bjöd på fantastiskt väder och mamma kom in. Vi va ut och åkte lite bil. Johan och pappa åkte gammal Camaro och mamma och jag åkte min. Mycket folk och mycket bilar, märkte inte så stor skillnad om jag ska vara ärlig.

Lördagen regnade tyvärr bort och vi tog en sväng till Hälla.

Årets höjdpunkt är över och semestern har precis börjat. Annons ute på svarta faran och det är oerhört stort intresse på den.

Mustang hos Järruds

Detta skulle Zoia aldrig klara....

Av Ulrika Holst - Söndag 9 juli 23:03

Torsdag och fredag bjöd på fantastiskt väder och det blev den svarta Camaron som fick rulla torsdag kväll. Konstigt nog hamnade jag i baksätet??...

Av Ulrika Holst - Söndag 9 juli 22:10

Veckan har varit lite kaotisk på jobbet, med allt som ska bi klart innan semestern, och jag har kastat i mig matlådan och jobbat in luncherna så i torsdags em gick jag hem för några veckors välförtjänt semester. Var dock så uppe i varv så jag kunde inte fatta att det var semester.

I onsdags red jag och Felicia ut. Zoia var lite halvfjantig, men Limpan gick som tåget och brydde sig inte om något. När vi kom ut på grusvägarna och närmade oss kohagen insåg jag att hela flocken kossor låg en bit bort. Nåväl, försökte fokusera på något annat och varken Zoia eller Limpan brydde sig om dem så det var himla skönt. Däremot kan jag säga att Zoia slog på en tvärnit när det plötsligt sprang en vit/grå ulltuss på vägen framför oss och när den vek av in i skogen insåg jag att shit, det där var en grävling. Även om den var mer rädd för oss kändes det väldigt olustigt att rida förbi där....

Supernöjd - båda hästarna skötte sig med bravur och det är lite mysigt att ha en ponny på släptåg och få lite sällskap.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se