Presentation

URL:    http://zoeraia.bloggplatsen.se
Registrerad:    2013-11-04 09:17
Senast inloggad:    2018-05-24 08:36
Bloggtitel:    Zoeraia - En Frieser - Min ögonsten
Förnamn:    Ulrika
Efternamn:    Holst
Län:    Västmanlands län
Kommun:    Västerås
Ort:    Västerås
Intressen:   

  Hej ,

Jag heter Ulrika Holst och borde ha startat denna blogg samma dag som min älskling Zoeraia kom till mig, men bättre sent än aldrig. Denna blogg kommer handla mest om hästlivet, men kommer nog innefatta den andra svarta skönheten i mitt liv också, en Camaro SS 2010. En fantastik hästkraft!


Våra mål är att kvala till Msv B dressyr samt att det ska bli en liten svart fölis...


Zoeraias beskrivning:

Zoeraia V.D Boezem (Zoia), och jag är en frieser-tjej som är född 2007. Jag har ganska många smeknamn har jag lärt mig så jag ska delge er några så ni vet vem det snackas om här: Zoia, Zoianboijan, Zoisan, tokan, mammas älskling. Ja ni förstår kanske redan här vilken status jag hos min familj... Jag kom till min familj och Sverige dec 2011 direkt från Holland. Jag var totalt livrädd när jag kom och kunde knappt gå i band. Dessutom när jag skulle gå ut första gången så fick jag hjärtsnörp när de tyckte jag skulle sätta ner hovarna i något vitt kallt som låg på backen...


Min familj då, består av mamma Ullis och husse Johan. De bor ca 1 mil från mitt hus men de letar hus/gård för fullt för att komma närmare. Verkar inte som de har bestämt sig om de bara ska ha ett hus eller gård men det kommer väl.


Jag bor idag på ett ställe där det finns 24 st kompisar till mig, 2 ridbanor och ett ridhus. Min hagkompis är en jämnårig tjej som heter Donna. 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se